Autoreiniging

Voor sommigen is een auto alleen maar een vervoermiddel. Maar voor veel mensen is een auto meer dan dat. Men hecht tegenwoordig veel meer waarde aan hoe we ons presenteren. Uw huis en kleding zien er verzorgd uit. Niet alleen voor het uiterlijk vertoon, maar ook om zich goed te voelen. Uw auto mag hier natuurlijk niet aan ontbreken!

Wilt u echter meer dan alleen een nette schone auto, dan kunt u kiezen voor de Auto Cleaning Kaatsheuvel.

Niet alleen krijgt uw auto een poetsbeurt, ook kleine schades, krassen, gereinigd vlekken in de bekleding, geurtjes in het interieur en stickerresten verdwijnen als sneeuw voor zon.

Ons doel is om auto’s te laten schijnen in Kaatsheuvel en omgeving. Om dit te bereiken geven wij onze klanten de mogelijkheid en de vrijheid om zelf te kiezen hoe ze een afspraak willen maken. Dit kan door te bellen of mailen.

Beleef zelf de luxe voor uw auto bij ons.

Auto cleaning Kaatsheuvel is een professioneel autopoetsbedrijf in Kaatsheuvel. Bij ons laat u uw auto poetsen en polijsten (reconditioneren) en er voor zorgen dat hij er weer als nieuw uit ziet.

Afdrukken E-mailadres

Koplamprenovatie

De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg. Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje,waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit en kan het zelfs een APK-afkeur tot gevolg hebben.

Afdrukken E-mailadres

Contact

Autobedrijf HAC Jansen

Poolsestraat 13
5171 DP Kaatsheuvel
Tel +31 (0)416 - 274150
Fax +31 (0)416 - 281775
info@hacjansenautos.nl
www.hacjansenautos.nl

Pinnen
Bij ons kunt u betalen met uw pinpas.

pinnen

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn:

Maandag: 8.00u - 18.00u
Dinsdag: 8.00u - 18.00u
Woensdag: 8.00u - 18.00u
Donderdag: 8.00u - 18.00u
Vrijdag: 8.00u - 20:00u
Zaterdag: 8.00u - 17.00u
Zondag: gesloten

 Andere tijden zijn op afspraak mogelijk.